Rezidenca Ish-Uzina Dinamo e Re

Rreth Nesh

Rezidenca “Ish-Uzina Dinamo e Re”, faza e parë e ndërtimit të objekteve rezidenciale në Rrugën Dine Hoxha ne fund të Bulevardit të Ri.

Rezidenca Ish-Uzina Dinamo e Re

E pozicionuar në një nga zonat më të bukura të Tiranës, pranë lumit të Tiranës dhe fare pranë pikave strategjike të qytetit, Bermon Ndërtim garanton standartin më të lartë të ndërtimit dhe cilësi të lartë jetese.

Rezidenca Ish-Uzina Dinamo e Re

Rezidenca është e organizuar me 5 kate banim me apartamente të tipologjisë 1+1, 2+1 dhe 3+1, 2 kate njësi shërbimi dhe 2 kate parkim nëntokë.

Ish-Uzina Dinamo e Re përbëhet nga vetëm 72 apartamente të cilat përpos cilësisë së padiskutueshëme në ndërtim që përfshijnë fasadat e ventiluara dhe dritarte me dopjoxham të termoizoluars do të ofrojnë gjithashtu maksimumin e dritës natyrale përmes vetratave të xhamit në lartësinë e katit të cilat vijnë në formën e ballkoneve ose verandave.

Rezidenca Ish-Uzina Dinamo e Re

Teknologji e Avancuar

Zbatimi i këtij objekti teknologjikisht të avancuar realizuar përmes sistemit të izolimit dhe të instalimeve të pakonkurueshme u siguron klientëve tanë një standart të lartë jetese. Gjelbërimi dhe ajri i pastër janë thelbësore për një jetë me të shëndetshme. Në oborrin e brëndshëm të pallatit është krijuar një kopësht i gjelbërt, që përmbush kërkesat e të gjitha grupmoshave.