Bermon Ndërtim
Cilësi e lartë jetese

Për Rezervime

Bashkepunim
Bashkepunim I ngushte me klientet me qellim realizimin e cdo kerkese te tyre
Staf te kualifikuar

Me nje staf te kualifikuar e te gatshem per t’ju pergjigjur kerkesave tuaja.

Standarte bashkekohore

Aplikimi I teknologjive bashkekohore dhe materialeve te cilesise se larte

Rezidenca Ish-Uzina Dinamo e Re
E pozicionuar në një nga zonat më të bukura të Tiranës, pranë lumit të Tiranës dhe fare pranë pikave strategjike të qytetit, Bermon Ndërtim garanton standartin më të lartë të ndërtimit dhe cilësi të lartë jetese.

Rezidenca Ish-Uzina Dinamo e Re

Rezidenca është e organizuar me 5 kate banim me apartamente të tipologjisë 1+1, 2+1 dhe 3+1, 2 kate njësi shërbimi dhe 2 kate parkim nëntokë. Ish-Uzina Dinamo e Re përbëhet nga vetëm 72 apartamente të cilat përpos cilësisë së padiskutueshëme në ndërtim që përfshijnë fasadat e ventiluara dhe dritarte me dopjoxham të termoizoluars do të ofrojnë gjithashtu maksimumin e dritës natyrale përmes vetratave të xhamit në lartësinë e katit të cilat vijnë në formën e ballkoneve ose verandave.

Zbatimi i këtij objekti teknologjikisht të avancuar realizuar përmes sistemit të izolimit dhe të instalimeve të pakonkurueshme u siguron klientëve tanë një standart të lartë jetese. Gjelbërimi dhe ajri i pastër janë thelbësore për një jetë me të shëndetshme. Në oborrin e brëndshëm të pallatit është krijuar një kopësht i gjelbërt, që përmbush kërkesat e të gjitha grupmoshave.